top of page

VI FÖRÄNDRAR VÄRLDEN
 

Round Table är ingen charityorganisation – men vi gör en hel del charity. Vi tror att tillsammans kan göra världen till en bättre plats. Från lokala initiativ till internationella insatser försöker vi vara en positiv kraft i samhället.

VI STÖDJER LOKALA INITIATIV
 

Round Table vill inte bara skänka pengar, vi vill hjälpa till och göra skillnad på plats. Många av landets klubbar organiserar lokala välgörenhetsevent för att samla in pengar men vi ger också en hjälpande hand där det behövs i samhället – oavsett var.

rts-hero-18.jpg

ETT NATIONELLT ENGAGEMANG
 

Round Table Sverige har sedan ett par år tillbaka valt att samlas runt Movember för att belysa kampen mot prostatacancer, testikelcancer, och mental ohälsa hos män.

Det senaste året har insatser inom Round Table Sverige genererat över 2.000.000 SEK till olika nationella välgörenhetsinitiativ.

INTERNATIONELLA INSATSER
 

Gränsöverskridande välgörenhetsprojekt är alltid en utmaning men i de svåraste av stunder är nätverket av Round Tables medlemsländer en otrolig tillgång. Tillsammans har Round Tables medlemsländer slutit samman för att bland annat bygga skolor och hjälpa drabbade familjer med stöd efter svåra katastrofer.

bottom of page